Mer information om OC trail

Våra leder och stigar bjuder på utmaningar. Inte i form av överdrivet många höjdmeter utan mer i form av en hel del teknisk löpning. Här Gäller det att hålla tungan rätt i munnen och koncentrera sig var man sätter sina fötter. Rötter, stenar och klipphällar är återkommande inslag på alla våra banor. Men det bjuds självklart på massor av jämna fina delar i riktigt fin skogsmylla och fantastiska naturupplevelser också!

före loppet

Anmälan
Anmälan till våra lopp görs här https://simplesignup.se/event/156275. Sista anmälningsdag är tisdagen 17/9 men vi har ETT BERGÄNSAT ANTAL TIDTAGNINGSCHIP detta första år så det är först till kvarn som gäller. Anmälningsavgiften, betalas i samband med anmälan. Ingen avanmälan eller återbetalning. Efteranmälan mot en förhöjd avgift med 100 kr på plats från kl 8.00 fram till 30 minuter före start förutsatt att det finns lediga platser
Betalas enbart med Swish. Information om bokningsläget kommuniceras närmare sista anmälningsdag eller då platserna är fyllda. 

Tävlingscentra (TC)
SCA Arena, Anderssons väg 3, Obbola. Ca 400 m från Obbola skola.

Nummerlappar
Nummerlapp hämtas vid sekretariatet från kl 8.00 och fram till 30 minuter före start.

Starttider
Lilla OC Trail kl 09.00.
OC Trail 10 + 20 kl 10.00.
OC Trail 5 kl 10.15.

Parkering
Parkering sker vid skyltade platser vid Obbola skola, ca 400 m från TC.

Toaletter
Finns på tävlingsarenan samt i Olasjöhallen.

 

under loppet

Bana, markeringar och bemanning
Start och mål på tävlingsarenan. Gemensam start sker för Trail 10 och 20. Var vänlig respektera avbandade områden på TC. Följ orange banmarkering – enduropilar, på träd och stolpar samt bandade områden. Vid alla vägövergångar samt platser där banorna delar sig finns funktionärer på plats. OBS! Funktionärerna finns där för att bistå och hjälpa, men det är löparens eget ansvar att springa banan rätt samt följa trafikregler och visa hänsyn. Även vätskekontrollerna är bemannade. Alla bemannde platser har mobiltelefon och första förband.

Vätskekontroller
På varje vätskekontroll serveras vatten, sportdryck, banan och saltgurka. I mål serveras även varm blåbärssoppa och buljong.

Säkerhet
Deltagande sker på egen risk. Banorna innehåller flertalet partier av mer eller mindre tekniska partier (färre ju kortare lopp), använd sunt förnuft och var koncentrerad

efter loppet

Dusch och omklädning
Dusch och ombyte sker i Olasjöhallen vid parkeringen/Obbola skola. Duschen är öppen till 14.00. 

Servering
Alla deltagare får fika efter loppet mot uppvisande av nummerlapp. Kaffe/dryck (festis), bulle och godis. Viss försäljning sker till åskådare mfl.

Sjukvård
Sjukvård finns på TC.

Resultat
Resultatlista publiceras på tävlingsarenan och efteråt här.

Priser
Priser till topp tre i dam- respektive herrklass. Utlottning av priser till alla startande.

OBBOLA CHALLENGE

OC MTB 2022

2 juli

OC trail

Inget datum satt ännu ...

Kontakt

Mail

obbolaik.cykel@gmail.com

Address

Anderssons väg 3, Obbola
Karta