Pristagare OC Ultimate 2020

 

 

Pristagare OC Ultimate 2020

OC Ultimate blev en total succé. Aldrig hade vi vågat hoppas på att fler än 200 st skulle lösa startbiljett och att 170+ av dessa skulle kunna klara av vår utmaning. Kul! Och fantastiskt bra jobbat av alla. Vi hoppas vi ses även 2021. 

I pdf-filen nedan hittas alla pristagare från prisutdelningen vi hade i början på oktober. Grattis till er alla och ett stort, stort tack till våra generösa prissponsorer Hi5, Sigr, By Bike och Team Sportia!

Första sidan i pdf:n gäller prisutdelning nr 1 dvs alla de som genomfört antingen 40% eller 100% medan sida nr 2 gäller endast de som genomfört 100%.

Pristagare OC Ultimate 2020

Priserna (alla utom Sigrs) finns att hämta i Obbola, hos Katarina Norman. För de som bor på annan ort kan ev frakt ordnas. Kontakta Katarina på mobil 073-758 93 23 eller på mail norman.katarina@telia.com

När det gäller presentkort från SIGR så finns dessa i form av koder för användande på deras hemsida. Dessa presentkoder kommer mailas ut till till pristagarna på den mail (denna) som angetts av er i samband med er anmälan.

Prissponsorer

OBBOLA CHALLENGE

OC MTB 2022

2 juli

OC trail

Inget datum satt ännu ...

Kontakt

Mail

obbolaik.cykel@gmail.com

Address

Anderssons väg 3, Obbola
Karta